چگونه هویج را نگینی خرد کنیم؟

نگینی کردن یکی از شیوه های برش پر کاربرد در آشپزی است که استفاده زیادی دارد. اول ماده غذایی را خلال کرده و آنگاه از سمت دیگر برش می‌زنند تا به شکل مکعب‌های کوچک شود. برای خرد کردن سبزیجات به شکل نگینی یا مکعبی می توان هم نگین های ریز یا درشت تر داشته ...
0
698
ادامه مطلب

ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع گوشت

برای ترکیب گوشت چرخ کرده و نسبت گوشت‌ها، با توجه به موارد استفاده و ذائقه اشخاص فرق دارد و اشخاص می‌توانند از ترکیب‌های گوناگونی برای تهیه آن استفاده کنند. ما در این مطلب بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید. ...
0
2104
ادامه مطلب

با برنج شفته چه کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنجتان شفته شده باشد. در این مواقع چنانچه زمان کافی داشته باشید میتوانید پلو جدید درست کنید یا ینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده درست میشود مانند سوپ، آش ، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید ولی اگر ...
0
1788
ادامه مطلب

روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

برای پذیرایی با انار بهتر است آن ها را به صورت دانه کردن استفاده کنید. برای تهیه ی رب انار ابتدا انارها را باید دانه کنید و بعد با آن رب انار تهیه کنید. در ادامه چند روش سریع دانه کردن انار را، آموزش داده ایم. ...
0
514
ادامه مطلب

نکات مهم آشپزی

نکات مهم آشپزی

سریال های درحال پخش

کودک و والدین

زناشویی


موزیک مدیا ویرگول

گیم کده